time for this

.
Bigbrother time nu! sen blir det bb på TV haha beroende? Vet dock inte om jag orkar hålla mig uppe.. eller jo justin fyller år imon och det känns som min egna födelsedag imorgon! man känner ju sig sådär 'nervös' dagen innan, så känns det idag, bara för att justin fyller år?
.
Anyway! ni vet redan att jag älskar honom och 1 mars är en speciell dag för alla fans :) nu ska jag kolla vidare. puss
.
..

bloggdesign till ilona

Klicka på bilden för att komma till mitt hjärtas blogg. blev helt okej nöjd med den. Dock har hon inte satt in den eftersom jag får skicka bakgrunden imon då mitt photoshop/gimp inte funkar längre, fuckar upp hela datorn. haha!

bebis blir 18 imon

Och förut låg livemylife på plats 5 i toplistan på itunes. och nu ligger den 4, hehe go for it.

brutit mot lagen.. hahahhaa


.
Wäh... brutit mot min tjockislag... har ju slutat äta godis och bara träna, dock tryckte jag i mig typ 5 skedar ben&jerry's...  OCH SEN SITTER JAG MED ETT ÄPPLE I MUNNEN. haha nu är det slut på detta. bara nyttigt.. wihoo! beach 2012 ;)
.
Missade hela bb igår och ska kolla på de nu så jag har inte tid att säga mer om imorgon eller whatever.. :o hörs snart. hej!
.
.
..

waa

.
.
Hej på er! Kom nyss hem efter ett skönt pass på gymmet.. Dock gjorde vi inte så mycket, på jättedåligt humör idag, båda två, haha! Har duschat nu iaf, smörjt in mig (som om det varit intressant), försökt få ögonbrynen jämna och ja ni vet, lite tjejgrejer sådär. Nu: PLUGG... mysig kväll!

Och jag vill också säga: ny header på G wiiiiiiiiie! härligt va?;) VET. att jag gjorde en för några dagarsedan.. men jag ska plugga klart Tyskan och eftersom vi har SO prov imon och jag glömde böckerna i skolan har jag endå inget att göra sen.. bra där matilda, bra... fast. jag ska göra klart en till ilona först. så haha.. Har ni haft en bra dag då? :D
.
.
.

in schuuuule

Sitter i skolan och har FV just nu.. Hörde också precis Dannys låt från idol, vet inte riktigt om jag tycker den är så bra än, ahha jajaj.. anyway snar tär det bild och vi gör en film så ska koncenterar mig det sista så hörs vi. Slänger in ett collage ni redan sett i min förra blogg för några dagar sedan. men jag är fortfarande helt kär i dessa kläder! puss

ååååååh livemylife

.
såg precis att live my life släpptes på spotify idag (vilket jag visste) men nu funkar den perfekt att lyssna på, på spotify! haha, little reasons to smile ;)  Iaf påtal om ingenting så blir det gymmet efter skolan om ni undrar varför bloggen segar sig lite imon.
.
NU BLIR DET TVGOS och ingen mer uppdatering. så satans ont i hela kroppen och huvudet.. puss pussgrukor, hehe..
.
.
.
.

Little reasons to smile ☆

Detta är tidsinställt.. antar nog att jag sitter med SO:n eller engelskan just nu..

KÄRLEK PÅ BURK

mitt humör blev precis helt plötslig bra. ska plugga klart medans de kollar på världens tråkigaste tv-serie... köss

smile, bitch.

.
hej! sitter med all engelska,so & tyska osv just nu. orkar och hinner inte uppdatera typ, fuck that.. Kollade precis på gamla klipp med justin? haha som jag sa här om dagen gör det utan att tänka på det, när jag ska plugga. fett creepy... Anyway! pappa kommer innan för dörren med vindruvor nu! ska äta lite på dem och kolla på big brother eftersom jag missade det igår... Menmen inte alls på humör idag, vill bara få justin till sverige, haha.. (ni=jävla tjöt om honom) puss på er med! hade g iaf!
.
.
.

vakna!

.
hej! vaknade för någon minutsedan och var + är fortfarande så himla trött.. orka, haha.. Kolla världens sötaste video jag hittade? åh så underbar. DOCK ÄR HAN INTE DÖD, så för det ska vi inte lipa, hehe.. Bara en seg Tisdag idag, brukar vara långa men ganska lugna så ja.. inget att berätta för er. vi hörs under skoldagen. PUSS
.
..

SMASH.

.
wie! smash är idag.. nu blir det dejt med TV:n och direkt ner i sängen. förlåt för seg uppdatering idag, men det händer alla ibland! sov sött älsklingar. puss!
..
.
.

Pretty little liars

hej alla glada! (och sura ;)  Sitter med engelskan som jag jobbat lite med men det spårar alltid till att jag kollar på massa gamla klipp på justin när jag ska plugga, inte fb inget annat men det blir alltid gammla klipp på justin, haha vet inte varför. Om bara några dagar fyller han 18, åh så underbar. vuxen och allting nu! Kollar i vilket fall på pretty little liars just nu, så himla grymt det också. hörs snart
.
kyss!
.
.

En bild på mig + 5 fakta

1. Jag älskar justin bieber. (ni = waah vi vet)
2. Jag är enormt sällskapsjuk och har helst någon bredvid mig dygnet runt..
3. Kläder är något av det roligaste jag vet (tjejgrej..) Men kan jag kan inte gå in i en enda affär utan att något jag vill ha.
4. All min tid hemma spenderar jag nästan vid datorn (förutom när jag äter,dricker, sover osv...) & självklart när jag pluggar, men haha datorn först,typ...
5. jag ska på språkresa till London nästa sommar, längtar något enormt.
.
.
.

Statistik, wihoo!

.
Hej godingar. Sitter med ett glas mjölk i handen, helt random typ, hehe :p Hade verkligen rätt om idag, världens sämsta kläd,hår sov dag idag, haha.. Och sen blev det ett minus att jag såg att det började snöa? orkar inte. Fast.. jag orkar inte heller vara negativ så jag tar tag i engelska redan lite i förtid så jag kan allt jag ska kunna, typ.
.
Statistiek har höjts sjukt mycket, vet ni hur glad jag blir? :D keep on! slänger in en bild åp min frukost idag eftersom jag inte hann överföra massa bidler, heheh..
.
.